PÅ SUNNFJORD VAR JEG AMBULERENDE DEKKSGUTT. JEG VAR EGENTLIG MØNSTRET PÅ INNVIK SOM VAR EN FERGE TIL FYLKESBÅTANE I SOGN OG FJORDANE. JEG BLE IMIDLERTID BARE EN TIME OMBORD DER. BLE OVERFØRT PGA. BYTTE. BRA FOR MEG FOR DA FIKK JEG EN BÅT SOM GIKK IFART MELLOM BERGEN OG NORDFJORD. DET VAR EN TODAGERS TUR. NOE SOM GA OSS EN LIGGEDAG I BERGEN HVER MANDAG. HER MØNSTRA JEG AV SOM LETTMATROS ETTER SYV MÅNEDER. PÅ I MAI -69 OG AV I DES.-69. hER VAR JEG I NNENRIKSFART SOM FEMTENÅRING OG VENTET PÅ Å BLI SEKSTEN. OG DET BLE JEG I NOVEMBER -69. nÅ HADDE JEG JO VERT FLERE GANGER PÅ HYREKONTORET NÅ SKULLE JEG ENDELIG FÅ SOKE HYRE I UTENRIKS. OG DET BLE FERNLEY OG EGER HELT TIL JEG SLUTTET Å SEILE I 1977. mEN DU VERDEN SÅ VI PRATER, HER ER NOEN BILDER FRA SUNNFJORD, SOM FORØVRIG VAR EN OMBYGD MINELEGGER FRA ENGLAND (KRIGSERSTATNING) DER GIKK MINST TRE SÅNNE I BERGEN PÅ DENNE TIDEN.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

30.11 | 18:50

Arnfinn G. Larsen.tror ikke det er din far.jeg var ombordstigning fra AUG.1966 til AUG.67. Og jeg kjenner ingen på bildene fra Ferngrove.bildene må være senere

...
30.11 | 18:16

Hei. Henry Fineide. Nå er det lenge siden vi såes. Hvordan står det til? Hilsen Odd Wesselberg tidligere Sørensen.

...
29.11 | 20:13

Hei. Ja mener bestemt det var han. 1 styrmann. Den andre personen er elektrikeren. Hilsen Rolf Mykkeltvedt

...
26.11 | 20:28

Var om bord som motormann Mai 74-Nov 75,mye jobbing.Båten var rasjonalisert og mannskapet bodde bare på babord side.Trivdes godt om bord.

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE