Gjestebok / Questbook
Takk for at du besøker hjemmesiden min. Skriv en hilsen i gjesteboken ved å klikke på den blå knappen. Du kan også sette inn et bilde ved hilsenen. Thank you for wisiting my homepage. You are welcome to write me a coment or just say hello. You can even put inn a picture just by clicking on the blue butten. How about that!

Flytt/plasser snakkeboblen på bildet med musen

Skriv teksten til snakkeboblen

Shape:
 
Skrevet av Else Krajåmint, 22. feb, 2014
Veldig flott hjemmeside.
Lycka till.


Hjemmeside: http://twojinternet.vixo.pl/?s=MVH650
Skrevet av Truls Tronstad, 13. aug, 2012
Hei,Rolf!
Jeg ser du liker bobil livet,du skulle blitt langtransport sjåfør når du hadde sjangsen,hehe da hadde du fått betalt for å reise rundt hehehe.


E-post:
Hjemmeside: www.transportbrokers.no
Skrevet av Paul J Rambø, 30. mar, 2012
Hei !
Kom ved en tilfeldighet over din side. SEr at vi har vert på Nordstjernen begge to :-) Jeg var der i ett år, 71-72 som motormann.
Ellers tilsammen 30 år på sjøen, siden 1975 som maskinist. Nyter pensjonist tilværelsen nå :-) God Påske til deg og dine
Mvh
Paul


E-post:
Hjemmeside: www.123hjemmeside.no/la6pia
Skrevet av Rolf Terje Nymoen, 13. des, 2011
Ønsker forøvrig alle gamle sjøfolk en God Jul og et Godt Nyttår!


Skrevet av Rolf Terje Nymoen, 13. des, 2011
Artig å se igjen Ferngrove og Fernlake.Var på Ferngrove i ca. 10 mnd. og på Fernlake i ca. 16 mnd.Blir helt dårlig av å tenke på at alt er spiker nå.Var sammen med masse flotte mennesker . Hadde Fernwood etterpå, men så var det slutt i dette flotte rederiet. Wilhelmsen- Mærsk og lavenes etterpå. Gikk i land i 83.


E-post:
Skrevet av Rolf Terje Nymoen, 13. des, 2011
Artig å se igjen Ferngrove og Fernlake.Var på Ferngrove i ca. 10 mnd. og på Fernlake i ca. 16 mnd.Blir helt dårlig av å tenke på at alt er spiker nå.Var sammen med masse flotte mennesker . Hadde Fernwood etterpå, men så var det slutt i dette flotte rederiet. Wilhelmsen- Mærsk og lavenes etterpå. Gikk i land i 83.


E-post:
Skrevet av Olav Munch Jensen, 3. jun, 2011
Hei Rolf !
Dette var veldig hyggelig ! Forresten kjekt å se at du bruker samme "Hjemmeside-opplegg" som meg! Er selv veldig fornøyd med det!
Ellers husker jeg selvsagt Tina og din sønn Harry, som jeg også lærte å kjenne på GUS! Det hadde vært veldig hyggelig å se henne igjen, men - dessverre blir jeg i Toscana til og med 17. juni, og da forstår jeg at hun reiser den 16. ? Du må ihvertfall hilse ! Kan du si meg hvor jeg finner bilde av henne på siden din ? Jeg klarte ikke å finne det! Ellers er vel du bror til Arne, og jeg rakk jo også å ha hans to døtre på skolen - før jeg sluttet ! Du må hilse Harry fra meg! Vi kan holde kontakt via hjemmesidene våre!
Ha en fin og kanskje solfyllt helg !
Olav :-)


E-post:
Hjemmeside: http://www.olavs-hjemmeside.net/
Skrevet av Odd Tore Kristiansen, 12. des, 2010
Hei Rolf og Irene.
Fikk kortet ditt i Lærdal tidligere i år, og idag dukket det opp da jeg satt med PC-en. Fine sider du har laget deg her. Takk for hyggelige samvær i blant annet Hyllestad og Lærdal, og ha en god jul og et godt nytt bobilår i den nye bobilen. Hilsen Odd Tore og Britt i Sølvfaks. NB3075.


E-post:
Skrevet av Inger marie, 31. okt, 2010
Kjaere fetter Rolfen.
Nei saa koselig dette var.Flott bobil du.Har sett litt igjennom her.Vet at du har hjemmeside,men det er saa lenge siden jeg var innom der.Hils masse til Irene fra oss.Klemmer.


E-post:
Skrevet av Gunvor, 20. sep, 2010
Hyggelig å treffe dere på bobilmessen!


E-post:
Skrevet av Leif Litland, 13. aug, 2010
Hei.
Ser du her noen bilder av fylkesbåtane sine skip.
Da jeg er en hobbymodellbygger og har FSF som "hjertebarn" er spørsmålet om det er mulig å få kopier av det du måtte ha her?

Mvh
Leif Litland


E-post:
Skrevet av Gunvor & Alberto, 19. feb, 2010
Hei og takk for sist på treff i Lonevåg. Nå har vi meldt oss på Tyrolertreffet i Haugesund. Håper vi treffes der. Men før det blir det bobil-tur til Danmark (Tønder) i påsken.


E-post:
Skrevet av Ole Kristian Alfsen, 13. jan, 2010
Hei Dette var en meget fin side. Jeg fant den da jeg lette etter bilder av gamle fernley båter. Jeg var ombord i frenwave da den hadde brann i eng. kanalen. Det var gøy å se den igjen. Hvis du vet om andre steder jeg finner slike bilder så hadde det vært hyggelig å høre fra deg.


E-post:
Skrevet av Monica Friksen, 4. aug, 2009
Måtte inn å titte litt.Masse fine bilder :-)


E-post:
Skrevet av Gunvor & Alberto, 25. mai, 2009
Takk for hyggelig naboskap i Lonevåg.


E-post:

Nyeste kommentarer

06.03 | 17:08

Hei Jon
Jeg var ombord som Jungmann ifra december 69 til mai 71. Mvh. Vidar Lein, Asker.

...
03.02 | 17:34

Disse 2 skipene ble så malt orange på skutesida og med lysgrønt overbygg. De var med i en sammenslåing med Wilhelmsens Rederi til Barberline

...
03.02 | 17:05

forlenget skipet med ca. 50fot/15m. Søsterskipet MS Fernview gjorde det samme etter oss og da gikk det unna på halve tiden!

...
03.02 | 17:02

Artig...
Jeg var gnist ombord i 2 år (per. '69 - '71). Jeg var så "heldig" å få være med på ombyggingen i Aioi, Japan. Vi lå i 4 mndr (mener jeg) og forlenget m

...
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE